LHBTIQ+ groep

Queer Ambassadeurs 


De Queer Ambassadeurs vormen een aanspreekpunt voor leden die vragen en/of twijfels kunnen hebben over hun identiteit, gender en/of geaardheid. Je studententijd is een periode van je leven waar je constant bezig bent met jezelf ontdekken. Als je twijfels hebt over je eigen identiteit maar ook als je precies weet wie je bent kan het soms voelen alsof je nergens bij hoort, zelfs binnen een vereniging. Hierdoor kan het als een enorme drempel voelen om je twijfels te delen of jezelf te laten zien zoals je bent. Daarom willen wij graag een plek bieden aan leden die deel zijn van de LHBTIQ+ gemeenschap en zij die hierover twijfelen.

Om deze mensen met elkaar in verbinding te brengen worden er ook samenkomsten georganiseerd. Deze queer groep komt eens in de zes weken samen. Deze avonden kunnen in het teken staan van luisteren en verhalen delen, een bepaald thema dat wordt voorbereid (zoals een spreker of activiteit) of juist een gezellige en ontspannen avond. Om het vertrouwen en de veiligheid van deze mensen te waarborgen, zijn deze avonden geheel vertrouwelijk en anoniem! Niemand buiten deze groep weet wie er aanwezig zijn en alles wat gedeeld wordt, blijft binnen de groep. Discretie is belangrijk.

Iedereen is welkom voor gesprek, vragen en twijfels. Je bent ook welkom om gewoon aanwezig te zijn als je geen behoefte hebt aan het delen van jouw ervaring, niks moet!
Het is natuurlijk ook mogelijk dat je wel je verhaal kwijt wilt, maar dan liever een op een. Dat is zeer begrijpelijk en dan staan de Queer Ambassadeurs ook individueel voor je klaar. 
Voor dit alles kun je terecht bij Suus en Wouter!


Suus van der Velde (06-34993620)

Wouter Stevens (06-10712195)

Of via het mailadres queerambassadors@nsleiden.nl

Onze sponsoren