Online Open Weken NSL 2020

Lid worden?
Zoek jij een studentenvereniging die durft te geloven in God en tegelijk midden in de Leidse studentenwereld staat? Kan jij je, ondanks de verschillende achtergronden van leden, vinden in hetzelfde motto; “Christus kennen en Hem bekend maken”? Hou jij van gezelligheid, borrels, feesten, maar ook van echtheid, goede gesprekken en bijbelstudie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

NSL is:
– Donderdagavond vaste verenigingsavond met dispuut, lezingen, borrels, ALV’s en praise-avonden.
– ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’ door alle activiteiten die onze vereniging rijk is.
– Een studentikoze vereniging die haar eigen tradities en mores hoog houdt.
– Met elkaar God zoeken op kring.
– Kwaliteiten inzetten en ontwikkelen in bijvoorbeeld commissies, dispuutsbestuur of als kringleider.
– Kennismakingstijd met een ontgroenend karakter.

Inschrijven – EL CID: augustus 2020
Om je in te schrijven als lid van NSL, willen we je vragen om langs te komen bij onze sociëteit (Oude Singel 56) tijdens de EL CID week in augustus 2020. Je kunt dan je laatste vragen nog stellen, sfeer proeven, activiteiten meemaken en je inschrijfformulier invullen. Mocht je niet langs kunnen komen tijdens deze week, stuur dan even een mailtje naar bestuur@nsleiden.nl. In verband met de mogelijke ledenstop is het belangrijk op tijd te zijn met je inschrijving!

KMT
Aan het begin van elk collegejaar is er de KennisMakingsTijd (KMT). In de KMT leer je NSL en je jaargenoten kennen. De week heeft een ontgroenend karakter. Als je lid wil worden, moet je de kennismakingstijd doorlopen hebben.

 

 

Online Open Weken

Helaas is het door de coronacrisis niet mogelijk om fysiek bij ons langs te komen en de sfeer te proeven, maar we organiseren wel een online open viering op 11 juni! Na deze viering kan je nog verder over de viering of over NSL doorpraten met leden.

Ook kunnen we je in contact brengen met één van onze leden aan wie je vervolgens al je vragen over NSL kunt stellen!

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie over open viering en het contact met leden en misschien wel tot 11 juni!

Meld je aan voor de online open weken!

Onze sponsoren