Word lid!

Lid worden?
Zoek jij een studentenvereniging die durft te geloven in God en tegelijk midden in de Leidse studentenwereld staat? Kan jij je, ondanks de verschillende achtergronden van leden, vinden in hetzelfde motto; “Christus kennen en Hem bekend maken”? Houd jij van gezelligheid, borrels, feesten, maar ook van echtheid, goede gesprekken en bijbelstudie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Inschrijven

Inschrijven bij NSL kan enkel tijdens de Leidse introductie week EL CID. Als je je inschrijft voor de EL CID maak je kennis met Leiden, je studie en NSL! Om je in te schrijven als lid van NSL mag je langskomen op onze sociëteit aan de Oude Singel 56 tijdens de EL CID week. Je kunt dan je laatste vragen nog stellen, sfeer proeven je inschrijfformulier invullen. Mocht je niet langs kunnen komen tijdens deze week, stuur dan even een mailtje naar bestuur@nsleiden.nl. In verband met de mogelijke ledenstop is het belangrijk op tijd te zijn met je inschrijving!

KMT
Aan het begin van elk collegejaar is er de KennisMakingsTijd (KMT). In de KMT leer je NSL en je jaargenoten kennen. De week heeft een ontgroenend karakter. Als je lid wil worden, moet je de kennismakingstijd doorlopen hebben. Wat is NSL? NSL is...

  • Donderdagavond vaste verenigingsavond met dispuut, lezingen, borrels, ALV’s en praise-avonden.
  • ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’ door alle activiteiten die onze vereniging rijk is.
  • Een studentikoze vereniging die haar eigen tradities en mores hoog houdt.
  • Met elkaar God zoeken op kring.
  • Kwaliteiten inzetten en ontwikkelen in bijvoorbeeld commissies, dispuutsbestuur of als kringleider.
  • Kennismakingstijd met een ontgroenend karakter.

Onze sponsoren