EL CID 2018 2018-08-10T13:23:06+00:00

EL CID 2018

NSL is een studentenvereniging waarbij wij ons christelijk geloof combineren met het Leidse studentenleven.  Ook NSL doet mee aan de algemene introductie week van Leiden, beter bekend als de EL CID week!

Heb je interesse of wil je gewoon even gezellig langskomen? Dat kan! De hele week ligt er een borrelboot voor onze sociëteit en onderaan deze pagina kun je het programma van de EL CID bij NSL vinden. Vrijwel al deze activiteiten vinden plaats bij onze eigen Societas Luminis aan de Oude Singel 56.

Bekijk hieronder het promofilmpje van de EL CID bij NSL

Twijfel je of NSL wat voor je is, kijk dan nog even verder op onze site of kom bij ons langs tijdens de EL CID week! Weet je al zeker dat je je in wilt schrijven dan kan dit tijdens de hele EL CID week bij onze Sociëteit. Houdt hierbij rekening met het feit dat er bij een bepaald aantal inschrijvingen een ledenstop zal zijn. Wacht dus niet tot het einde van de week, maar schrijf je meteen in!

Slaapplekken

Heb jij een slaapplek nodig voor tijdens de ELCID? Mail dan naar cidcie@nsleiden.nl Let wel op: doe dit zo snel mogelijk, anders heb je een kans dat het vol zit!

Social media links:

Desativar histórias que não lhe interessam no Instagram ... CARA DAFTAR MEMBUAT FACEBOOK BARU DENGAN MUDAH

Programma

NSL Next

Klik op onderstaande pagina om alles over NSL te weten te komen!

Navigatie